Friday, January 14, 2011

Aku LupE aKu AdE bLog..

salam sume..
rase lame dah tak update blog nie..macam nak mule balik jer memblog nie..hahahaha..
ikut kan dah lupe dah ade blog nie..tapi tibe2 teringat lak..so update la ape yg patut..
nak cite tak de citer best tentang aku..cume tak saba nak tunggu baby aku kuar je...
tak saba nyer nak jadik ayah..huhuu...ape ek nak suh anak aku panggil??ayah ke,papa ke,walid ke??
korang ade idea sile la tinggalkan komen yer..hehehe...

2 comments:

  1. aku lupa aku lupa..hehehe
    suh baby panggil daddy kewl

    ReplyDelete
  2. daddy eh??huhuh...best gak eh?? :P

    ReplyDelete

Background